betyg 4

Mattande effekt

Recension av REN Clarimatte Clarifying Toner.

Att använda ett ansiktsvatten är ett nytt moment för mig i min hudvårdsrutin. Ansiktsvatten, även kallad toner, är en produkt du använder efter vanlig rengöring, dvs det ersätter inte en ansiktsrengöring. En toner appliceras oftast med hjälp av en bomulls-pad, det finns även varianter i spray-form, jag fördrar det senare då bomullspadsen lätt “luddar” om man har lite skäggstubb.

recension ansiktsvatten

REN Clarimatte Clarifying Toner toner har en porrengörande funktion och det verkar även antiseptiskt vilket har gjort denna till en perfekt produkt att använda efter rakning då den ej svider. Den är fri från alkohol, parfym, parabener och syntetiska tillsatser precis som övriga produkter från REN. Jag märker att dess förmåga att reducera överskott av sebum, och dess porsammandragande effekt gör mitt ansikte matt men utan att huden känns uttorkad.

Ett ansiktsvatten är kanske inte det mest nödvändiga men om man vill lyxa till rak-rutinen är det något man kan pröva. Den är inte jättedyr och används den rätt är den ganska dryg. Jag ger denna nya bekantskap en fyra.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s