betyg 5

Den blev en omedelbar favorit

recension clubman 2 in 1 beard conditioner

Recension av Clubman 2-in-1 Beard Conditioner.

Jag har skrivit om Clubmans produkter tidigare och jag älskar detta märke. Deras mustaschvax, aftershaves och puder är klassiker i alla gamla hederliga barbershops värda sitt namn. Företaget har anor så långt tillbaka som 1810. Bland de trogna användarna av produkterna finns /fanns kända gentlemen som Donald Trump, Kirk Douglas och Bob Hope. Personligen använder jag ofta deras aftershave som är en favorit i min samling. Clubman är inget lyxmärke för inbitna konnässörer utan är tillgänglig och prissatt för alla. Deras aftershave och mustaschvax – till exempel – säljs de för runt 100-lappen. Företaget har de senaste åren utökat sitt sortiment med moderna produkter för skägg. Olja och balm mm finns numera i produktlinjen.

recension clubman 2 in 1 beard conditioner

Härom dagen damp deras 2-in-1 Beard Conditioner ner i min brevlåda för mig att testa. Detta är något nytt och unikt då det är både en återfuktande ansiktslotion och en balsam för mustasch och skägg. Jag testade den redan samma kväll efter att jag duschat och den blev en omedelbar favorit. Jag har verkligen saknat en sån här produkt. En liten klick i handen att massera in i ansikte och mustasch (och /eller skägg om man bär det.) Ansiktet känns genast återfuktat och mustaschen blir mjuk. Den går in omedelbart i skäggstråna helt utan att kladda. Supersmidigt! Frågan är då om den ersätter skäggoljan? Nej, det gör den inte. Det är en betydlig skillnad på skägget efter ett par droppar olja jämfört med denna lotion. Clubman 2-in-1 gör skägget mjukt och mindre buskigt men den ger inte samma glans och lyster som en riktigt bra olja. Det jag gillar mest är smidigheten att ha ansiktslotion och skäggbalsam i ett.

Doften är mild och fräsch men maskulin och den påminner om deras klassiska aftershave med toner av bland annat ekmossa. Underbar doft!

Clubmans 2-in-1 har kommit för att stanna i mitt badrumsskåp. När denna tub är slut kommer jag genast att beställa en till!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s