betyg 5

Vill inte vara utan…

recension headblade scrubkräm

Recension av HeadBlade HeadShed Exfoliating Scrub.

Jag rakar inte ansiktet så ofta som synes men däremot huvudet och då är det viktigt att ha en bra rakkräm eller raklödder för att minska risken för sår och irriterad hud. Här rör det sig dock inte om ett lödder utan en produkt som jag inte frågat efter men som jag nu efter att ha testat den inte vill vara utan.

HeadBlade HeadShed Exfoliating Scrub är speciellt anpassad för huvudets speciella hud och innehåller fint krossade valnötsskal. Krämen är en naturlig mix av grapeseed, valnöt och kakaosmör. Fukta huvudet och kläm ut en klick handflatan, massera huvudet och även ansiktet om det ska rakas och skölj sen noga. Stryk på rakkräm och börja raka.

Denna scrub tar på ett milt sätt bort döda hudceller, hjälper till att resa upp hårstråna och gör huden väldigt len och mjuk. Den fungerar även ypperligt på resten av kroppen. Jag tycker att huvudet ofta känns fnasigt efter att jag hyvlat det men sen jag börjat med HeadBlade HeadShed Exfoliating Scrub så har detta inte varit några bekymmer. Naturligtvis bör man ändå smörja svålen så den inte blir uttorkad efter rakningen.

Jag ger HeadBlade HeadShed Exfoliating Scrub 5/5 i betyg.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s