betyg 4

En duschcreme för riktiga män-män

testpilotsrecension bluebeards revenge

Recension av The Bluebeards Revenge Concentrated Bodywash.

Haha, älskar attityden från The Bluebeards Revenge, det här bolaget är kaxigt, kreativt och coolt. Ta boxen som den leveras i t.ex. Den ska vikas upp för det finns mer cool info på insidan av boxen. Smart, för det hjälper ju också till i själva källsortingen av asken.

Redan innan jag använt produkten något känner jag att Bluebeards kommer vara något som jag verkligen vill identifiera mig med. Eller vad sägs som lines som “use a foamer or flannel – OK it’s a bit girly but you will be saving the planet and your hard earned cash!” eller “Carefully formulated by clever guys in white lab coats and laced with lashings of sexy ingredients”.

testpilotsrecension bluebeards revenge

Enkelt sagt är det här en duschcreme för riktiga män-män. I deras fantastiskt roliga instruktioner för användning anger de att liten mängd räcker långt, vilket också stämmer. Lådan som gelen kommer i känns som sagt påkostad och genomtänkt, däremot känns plastflaskan lite b och billig. Jag blir också till en början lite besviken på innehållet doften av… ja jag vet inte vad den doftar faktiskt, typ… svag tvål? Jag går igång på det alls i alla fall och den ger varken en avslappnande känsla (kvällsduschning) eller någon energi-kick (morgondusch). Däremot mår min hud riktigt bra av den här och min kropp känns faktiskt lite mjukt gurly.

Men jag ser fram emot fler produkter från The Bluebeards Revenge för jag vill också vara kaxig.

testpilotsrecension

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s