betyg 5

”Fluffa/lufta” upp skägget

Recension av Hermod Beard Brush Small.

Jag börjar med borsten för det var den som jag verkligen gick igång på!!!

Svinborsten gör att den känns på ren svenska djävligt bra att borsta genom skägget med, den är lagom tät så man verkligen borstar hela skägget. Så man får ut alla tovor, orenheter osv. Den är lagom flexibel i borsten så man inte trasar sönder- mosar på utan ”böjer” sig enkelt = mindre slitage!

Jag skulle rekommendera att inte använda den i fuktigt skägg utan torrt. Risken blir mindre att man sliter för mycket men även att man håller fukt borta från svinborsten som kanske kan räknas som ett ”levande” material. Ingen mögelrisk mm. Man bör förvara den ståendes på borsten så inte ev fukt tränger ner i limmet som håller borsten på plats å löser upp/å så att det inte bildas mögelsporer mm.

skäggborste

Själva borsten är nog den bästa borste jag använt på mig själv hittills! Den borstar rent/genom allt bra. Den ”fluffar/luftar” upp skägget till en bra en formbar volym.

Regelbunden klipp av skägg , denna borste å lite skäggolja är i min mening tillräckligt för att hålla ett snyggt skägg – om man är ute efter den lite mer naturliga looken.

BETYG!

bäst i test

Borste- 6 av 5, ja den får överbra betyg då jag verkligen tokgillar ALLT med den!

testpilot big t barberare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s