betyg 4

Skydda dig mot vintern

2015-01-25 21.16.05

Så här i vintertider är vår hud extra känslig. Den blir lätt torr och spricker och vill du sätta stopp för detta otyg finns det inga genvägar, du måste smörja in dig ordentligt. Men vad skall man använda? Marknaden är full med olika krämer som lovar stort men kanske allt som oftast faktiskt håller ganska tunt. REN Vita Mineral Emollient Rescue Cream är räddaren i nöden. Den är betydligt tjockare än många andra krämer. Den känns rikare och mer koncentrerad och därmed perfekt för vårt brutala vinterklimat, där regn, snö och kalla vindar ständigt pinar vår delikata hud. Den hindrar effektivt kylan att tränga in i porerna och ger en skyddande effekt mot moder naturs vintervrede.

REN Vita Mineral Emollient Rescue Cream är som sagt var tjock och väldigt återfuktande och den passar alla hudtyper. Krämen är dryg, nästan luktfri och lätt att applicera. Lägg en liten klick i ena handen och gnugga handflatorna mot varandra för att värma upp produkten innan den skall appliceras mjukt på utvalda kroppsdelar. Jag har främst använt krämen på händer och ansikte men även provat fötter och armbågar med gott resultat.

Som Göteborgare finner jag REN Vita Mineral Emollient Rescue Cream nästan oumbärlig under vintermånaderna med snöblandat regn och vind på tvären och effekten den är omedelbar. Jag har använt produkten dagligen både innan och efter jag gått ut i rusket och den har aldrig gjort mig besviken. Enda nackdelen jag kan hitta är väl att den känns ganska säsongbetonad. Produkten innehåller ingen solskyddsfaktor men sägs ändå vara skyddande mot solljus så jag får väl avvakta sommaren för att kunna bedöma hur den fungerar i stekande sol.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s