betyg 4

Twister Schampoo

recension skäggvård

Recension av Recipe for men Beard Shampoo & Conditioner.

Recipe for men är idag välkänt märke svenskt märke, som har diverse produkter anpassade för män som vistas i Nordens klimatförhållanden. Senaste produkten från Recipe for men som jag testat är deras Beard Shampoo & Conditioner.

Denna produkt är en 2 in 1 produkt som både är schampo och balsam. Jag är vanligtvis inget direkt av såna 2 in 1 produkter men tycker att denna funkade ganska bra. Schampot kommer i en plast flaska som dessvärre är ganska tråkig och har en tråkig design, men å andra sidan så är den väldigt användbar, funktionell och smidig att ha i duschhyllan. Den är även bra att ha med sig om man är på resande fot med tanke på snabbkorken. Flaskan är på 250ml och räcker ganska länge. Ett stort plus är att den funkar även till håret om man nu vill använda den till håret också. Tack vare mixen av balsam så gör denna produkt skägget super lent. På beskrivningen står det att doften är en hint av äpple, men jag tycker att den doftar sött och gott precis samma som isglassen Twister, vilket jag tycker jätte mycket om!

skäggschampo skäggbalsam recension

Detta är i överlag ett bra schampo & balsam, men den tråkiga flaskan drar ner betyget, därför får den en fyra från mig i betyg.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s