Anthony Logistics

recension skäggschampo

Recension av Anthony Conditioning Beard Wash.

Anthony är ett sånt där märke som jag aldrig skulle köpa i en butik på grund av deras – för mig – sjukt trista förpackning. Det är en sån där typisk förpackning som ska tilltala alla och inte skrämma bort någon (förutom mig då). Nu hade jag förmånen att jag fick en tub med skäggschampo helt gratis om jag lovade att skriva en recension av den. Så, om vi ska bortse från ytan nu och koncentrera oss på innehållet så är det en väldigt bra skäggtvätt vi har att göra med. Jag skulle faktiskt våga svära på att det inte är ett riktigt schampo utan i själva verket ett balsam. Konsistensen och det faktum att den inte löddrar tyder på detta. Balsam har ju som alla borde veta återfuktande egenskaper men som samtidigt renar och löser fett. Detta gör att den löser upp och rengör skägget från vax, oljor och annat klägg och dessutom vårdar hud och hår.

Fina ingredienser verkar det vara också. Extrakt från blåbär, rosmarin och svart vinbär som ska motverka klåda. Det låter ju bra om man har problem med sådant. Kokosolja är med och återfuktar. Doften är lite syntetiskt fruktig och menlös. Inget jag direkt reagerar på, varken positivt eller negativt.

recension skäggschampo

Förpackningen är en plasttub med locka man flippar upp.

249:- kostar kalaset och den gör sitt jobb med bravur. Det är knappt man behöver följa upp med skäggolja efteråt så återfuktningen är det inget fel på. Kan du leva utan 250 spänn men med universums tristaste förpackning i badrumsskåpet så är det ett bra köp. Jag tycker Anthony Conditioning Beard Wash är lite för dyr. Det finns billigare alternativ eller med mer spännande dofter. Den blir godkänd ändå.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s