betyg 5

Robust och maskulint

The Bearded Chap Original Beard Oil

Recension av The Bearded Chap Original Beard Oil.

The Bearded Chap är ett relativt nytt märke från Australien. I mina ögon är det ett spännande märke. Detta märke utmärker sig genom att direkt skrika kvalité om sig. Det märks att folket bakom The Bearded Chap har satsat stort och försöker göra sig plats bland de märkena i toppskiktet. Hur pass bra är deras olja då, som jag testat?

The Bearded Chap Original Beard Oil

Det första som är iögonfallande med The Bearded Chap’s Original Beard Oil är flaskan och designen. Oerhört snygg glasflaska på 30ml med aluminium lock. Den tillkommer även med en droppinsats, vilket är att föredra för min del. Denna olja har en väldigt intressant doft. Doften är en mix av bland annat sandelträ, cederträ, lime och svartpeppar. Doften är enligt mig träigt, aningen kryddigt, robust och maskulint. Oljan är gjord av naturliga och ekologiska ingredienser och smörjer skägget fint; den räcker även ganska länge, vilket är jättebra. The Bearded Chap försöker med kvalité och pris (295 kr) sätta sig bland de bästa märkena i marknaden som bland annat Captain Fawcett och lyckas verkligen med det.

The Bearded Chap Original Beard Oil

Denna olja är en väldigt fin och bra produkt som alla skägg därute måste testa. Den är dock ännu inte i samma nivå som Captain Fawcett och märket behöver lite mer erfarenhet och kanske en liten uppdatering innan den kan anses vara absolut bäst. Därför får den en svag femma från mig i betyg.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s