betyg 4

Mr. Bear önskar God Jul

recension skäggvård

Recension av Mr Bear Family Limited Edition – Candy Cane.

Mr. Bear borde väl inte behöva någon närmare presentation vid det här laget. De har ju varit med sedan hela skäggtåget drog igång för ett par år sedan. De var bland de första svenska produkterna som kom ut på marknaden (till och med det första kanske). Deras produkter har genomgående hällt väldigt hög kvalitet och är endast gjorda på bra, naturliga råvaror. I många år körde de på med sina tre olika dofter men de senaste året har det kommit en del nyheter i form av limiterade upplagor vilket har varit väldigt trevligt.

Nu lagom till jul kom det en ny doft i begränsad upplaga vid namn Candy Cane. Doften är på pricken som en röd- och vitrandig polkagrisstång. Har inte stött på den tidigare i en produkt. En söt mintdoft med en påtaglig dos gräddkola. Jag har kört med dessa produkterna nu inför jul och visst höjer den julstämningen en aning. Samtidigt vill jag påpeka att den absolut skulle funka året om. Oljan och balmen kommer i en snygg plåtbox vilket gör den till en perfekt julklapp till en skäggig vän.

recension skäggvård

Jag kan kortfattat recensera produkterna även om jag skrivit om dem tidigare. Det är samma olja och balm som innan, det är bara doften som är ny. Skäggoljan är jättebra. Lite fetare i sin konsistens än många andra men det är ju bra i torra, kalla vintertider. Flaskan är på 30 ml och försedd med pipett precis som jag vill ha det.

Balmen är också något fetare vilket gör den väldigt bra till både styling och återfuktning. Den fungerar väldigt bra till mustasch om man vill ha en lätt, naturlig style då den känns som ett väldigt mjukt mustaschvax. Om man jämför med exempelvis Fit For Vikings balm som nästan försvinner mellan fingrarna – men som ändå återfuktar och vårdar väldigt bra – så förblir Mr. Bears balm lite klibbig och seg.

Summerat så är det väldigt bra produkter som alla borde testa om de inte redan gjort det.

Det totala betyget för hela kitet blir en stark 4:a. Kul doft, bra produkter och väldigt fint förpackat. Värt att notera är att den endast produceras i EN ENDA batch så passa på nu för sen är den borta för alltid!

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s