betyg 5

Toppbetyg!

recension skäggtvål

Recension av The Bearded Chap Beard Soap Staunch.

Jag har testat The Bearded Chap Beard Soap och det står följande på Beardshop.se:

The Bearded Chap Original Beard Soap är en klassisk hård tvål för skägg, ansikte och kropp. Den är handtillverkad med 100% naturliga ingredienser.  Den rengör effektivt från smuts, fett och döda hudceller, utan att torka ut huden eller skägget. Den innehåller sjögräs som har en milt exfolierande effekt. En mix av essentiella oljor har en rengörande och återfuktande effekt. pH-balanserad för att inte rubba hudens naturliga oljor. Tillverkad i Australien.
Staunch – myrten, citron, ironbark och australiensiskt sandelträ

Jag brukar inte vara ett stort fan av dessa ”hårda” schampon, men här har vi ett företag som lyckats riktigt bra. Denna tvål som det faktiskt är fungerar både till skägget, ansiktet och kroppen vilket är en oslagbar combo. Helt naturliga ingredienser och inget konstigt. Tvålen kommer i en liten pappkartong som känns naturlig, tvålen är på 100g och kostar 195kr vilket jag tycker är prisvärt då den är dryg, man behöver inte använda mycket för att man ska få ett fint lödder.

recension skäggvård

Doften: Enligt Beardshops sida så ska tvålen innehålla, myrten, citron, ironbark och australiensk sandelträ. Jag kan väl inte säga att jag vet till 100% vad alla är men doften jag får ut är en sväng av pepparkaka haha mitt luktsinne kanske börjar ställa om sig till juletider eller nått men det är vad denna doftar för mig.

Betyg: Denna Combo tvål får av mig en fullpott 5/5 och min motivering lyder: En tvål som går att kombinera med både skägg och ansikte men även till kroppen är en oslagbar combo. Får skägget och resten av kroppen att dofta underbart och kännas fräscht vilket för mig är ett toppbetyg.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s