betyg 5

Toppbetyg

recension rakkräm

Recension av Percy Nobleman Shaving Cream.

Percy Nobleman är ett snyggt och exklusivt märke med en stor portion humor. De har till och med en egen serietidning (för dem som tycker att det tillför något till produkterna.) De har produkter för hår, skägg och mustascher samt dofter. Det jag alltid uppskattat med P/N är deras fina dofter. Det är viktigt för mig. När jag testade den här rakkrämen blev jag än en gång imponerad över hur gott den doftar. Melon, äpple och bergamott utgör toppnoterna. Grapefruit, svartpeppar och patchouli i mellannoten. Basen består av tobak, vanilj och mysk. Doften är komplex, söt men ändå fräsch och mild. Riktigt bra.

recension rakkräm

Percy Nobleman Shaving Cream kommer i en stor (175 ml) bytta av plast med mycket smakfull etikett. Krämen är mjuk och en klick kan vispas upp i rakmugg eller appliceras på spridda ställen i ansiktet och sedan löddras med rakborste. Det går enormt lätt att löddra den och löddret ger ett riktigt bra glid och skydd. Efter rakningen känns huden inte det minsta torr.

Jag kan inte hitta något att anmärka på. Allt är jättebra! Om priset (som i skrivande stund är okänt för mig) hamnar runt 150 kronor så blir det definitivt ett toppbetyg!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s