betyg 5

Full pott Jack Black!

recension serum hudvård för män

Recension av Jack Black Protein Booster Skin Serum.

Under åren som jag varit testpilot så har jag då och då testat specialprodukter, så som masker och serum, och då ofta med ett löfte om föryngrande effekt, den effekten har dock ofta lyst med sin frånvaro. Det är med det i minnet jag startar en två månader lång test-period av Jack Black’s serum med just det löftet, en föryngrande effekt.

En till två pump räcker till hela ansiktet, så det är en lättflytande och dryg produkt som snabbt sjunker in i huden. Dess doft, som varken är bu eller bä, försvinner snabbt och en lätt uppstramning av huden känns redan efter någon minut. Direkt efter applicering följer jag upp med lämplig återfuktare, under test-perioden har jag använt REN EverCalm Global Protection Day Cream, se separat test på denna.

Jag har efter drygt två månader bara positivt att säga om detta serum, den bidrar till en fräschare hud som är matt med ändå återfuktad. Den har inte tagit bort befintliga rynkor men med sin åtstramande effekt bidragit till en föryngrande effekt. Ansiktet får även en matt finish och känns mindre fet.

Jag rekommenderar denna produkt då det är en av de som jag upplever gör det jobb den lovar. Priset kan kännas men dess dryghet gör den ändå prisvärd  i längden. Full pott Jack Black!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s