betyg 4

Superbra schampo

recension schampo

Recension av ManCave Caffiene Shampoo.

Jag har personligen testat en rad olika schampon och de flesta brukar ha väldigt mycket gemensamt. Och det är att dom alla luktar likadant och innehåller i stort sätt bara skadliga ämnen. Nu pratar jag förstås om tex dubbeldusch eller sportdusch som är skit rent ut sagt! Mancaves schampo luktar likadant som dessa fast lite friskare MEN den innehåller inga farliga ämnen eller ingredienser. Mancaves schampo innehåller bara naturliga ingredienser och är dessutom veganvänlig för er som prioriterar det. Den är heller inte testad på djur.

Om man bortser från allt bra i tuben och tar en titt på om det verkligen är ett gediget schampo, så klappar jag händerna och ler. Detta är ett superbra schampo som tar bort smutset ur håret och återfuktar efter så att inte håret känns så torrt. Jag har använt det nu i snart en månad och har inte behövt använda balsam även fast jag har tjockt hår. Schampot gör inte håret så styvt som vanliga billiga schampon gör. Som sagt så luktar det som ett vanligt mans schampo fast lite bättre!

Det löddrar bra och tuben är det inget fel på då den känns bra ihopsatt. Överallt en riktigt bra produkt och enormt prisvärd! Om schampot hade haft en mera unik doft så hade betyget blivit högre.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s