betyg 5

Bästa receptet mot ovälkomna gäster

 

Recension av Malin+Goetz Ingrown Hair Cream

Att få så kallade ”skäggfinnar” och få hudirritationer efter rakning är säkert för de flesta killar mer regel än undantag. Jag tillhör den lyckliga skaran som ganska sällan drabbas men när det väl händer är det minst sagt ett gissel.

Tänk att ett litet utslag kan ställa till med så mycket besvär och tar man inte itu med dem direkt kan det bli ett långt utdraget jobb med att få bukt med besvären. Det svider, blir rött och irriterat och inte är man manad att raka sig när huden är hyperirriterad. Det gäller samma sak med skäggstrån som vänt ut och in på sig själva och lagt sig under huden.

Men visst finns det hjälp att få. M+G Ingrown Hair Cream kan vara precis vad man behöver när huden är rödilsken och du upptäcker hårstrån som vuxit inåt. Den lilla undergöraren med lugnande kamomill, extrakt från papaya, vitamin B5 och E, förebygger och får snabbt ordning på problemet. Eftersom krämen dessutom är oljefri är den mycket lätt i konsistensen och därför lätt att applicera. Efter rakning/ vaxning, ta en liten mängd och stryk över det område du vill behandla. Klart! Förutom i ansiktspartiet fungerar krämen utmärkt på ryggen, huvudet, benen eller under armarna. Ett stort plus är den smidiga förpackningen och att krämen är så gott som helt doftfri. Helt klart en ny favorit och den får en självklar plats i mitt badrumsskåp. Högsta betyg!

recension av malin+goetz kräm mot skäggfinnar och inåtväxande hårstrån

bäst i test

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s