betyg 4

En väldigt bra produkt!

recension pomadaRecension av Layrite Pomade Original & Super Hold

Först vill jag bara påpeka att jag är relativt ny när det kommer till pomador men jag har läst på om det och testat mig gram och kommit fram till en slutsats. Denna recension får ses som en nybörjares ögon!

Om vi går igenom processen från början. Så fort man öppnade Layrite Pomade Original så möts man av en otroligt härlig doft som påminner lite av vanilj. Att skopa upp en liten klump vart inga problem och det var lätt att smeta ut. Appliceringen skulle fungera bäst när håret vart blött men för mig själv så tyckte jag att det var bättre efter föning. Nu vet jag ju om att pompador ska vara mer av en wetlook men vill bara påpeka att det funkar i torrt hår också!

recension pomada layrite

Appliceringen vart lätt och mycket enkelt att få till sin önskade frisyr. Efter en stund så stelnade pomadan och din frisyr satt på plats. Det är inte så lätt att fixa till den efteråt så gör det ordentligt från början! Jag har inte så många andra pomador att jämföra med men genom egenskaper av hårvård över huvud taget så måste jag säga att det är en väldigt bra produkt! Enkel att applicera, enkel att forma med, enkel att tvätta ut och håller hela dagen ut.

testpilotsrecension

recension pomada

Layrite Pomade Super Hold är lik sin brorsa fast fungerar bättre till folk som har mera vågigt hår och som vill ha ännu mera kontroll då holden uppenbarligen är mycket bättre. Samma produkt bara med mera hold! Luktar likadant som Original.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s