betyg 3

Bra men inte sensationell

recension vax the bluebeards revenge

Recension av The Bluebeards Revenge Matt Paste.

Jag har alltid lite svårt att hitta ett bra hårvax. Mitt hår är tjockt och helt utan lockar eller vågor och jag brukar ofta ha det kortklippt. Jag har i många år använt American Crew Fiber då det har funkat bäst för mitt hår och min frisyr. Jag har varit på jakt efter en bra ersättare då jag tröttnat en hel del på American Crew och då var det extra kul att få hem engelska Bluebeards – Matt Paste att utvärdera. Vi första anblicken trodde jag inte att den skulle hålla måttet då den kändes lös och gelé-aktig men jag blev positivt överraskad. Doften är fin. Lätt, fräsch och maskulin. Doften för tankarna till nytvättade lakan och tvål. Jag gillar den då den inte dominerar över andra dofter man använder.

recension vax the bluebeards revenge

Vaxet är mjukt och mycket lättapplicerat. En liten klick räcker långt och det ger en bra stadga utan för mycket glans. Den passar bra som vardagsvax då den ger en naturlig styling och är mycket lätt att tvätta ur. Den håller dock inte riktigt hela dagen och jag kände att jag fick ta i lite till efter några timmar.

Bluebeards Revenge har under några år vuxit till ett mycket populärt märke och förutom hårvax har de en komplett produktlinje för rakning, deo, duschkräm, schampo mm och produkterna tagit hem flera av FHM Grooming Awards.

Slutsummeringen blir att det är ett bra vardagsvax med fin doft som är lättarbetat och ger en ok styling. Bra men inte sensationell. Priset är bra. Den funkar – kort och gott.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s