betyg 5

En solklar 5:a!

recension skäggschampo

Recension av Percy Nobleman Beard Wash.

Skäggtvätt är inte alltid lätt, det finns många varianter och alla fungerar olika – jag har noterat att vissa lämnar skägget uttorkat, andra klarar inte riktigt att tvätta ur skäggbalsam etc. vilket gör att skägget inte känns rent efter tvätt.

Percy Nobleman tycker jag har en väldigt bra produkt – den klarar att tvätta ur produkterna man använt i skägget utan att för den skull torka ut skägg/ skäggbotten. Den doftar fräscht av trä och citrus och doften är diskret så den krockar inte med andra parfymerade produkter. Snyggt förpackad och det är lätt att få fram lagom mängd i och med att det är en pumpflaska. Flaskan är rätt liten så jag var rädd att den skulle ta slut med en gång men schampot är väldigt drygt, ett par tre pumptryck räcker gott. En annan stor fördel tycker jag att schampot inte löddrar överdrivet mycket. Det innehåller endast naturprodukter varav 95% är organiska.

review beard shampoo

Jämför jag med Bulldogs och The Bearded Chap’s skäggtvättar så föredrar jag helt klart Percy Noblemans variant.

Percy Nobleman är ett engelskt varumärke och har funnits sedan 2013 och erbjuder en mängd produkter för hår och skäggvård.

Betyget blir en solklar 5:a!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s