betyg 3

Explosiv uppföljare

Recension av Paco Rabanne One Million Intense Edt.

Jag var inte en av de som imponerades av Paco Rabannes doft One Million när den lanserades och det kändes spännande att få testa den kaxige utmanaren och uppföljaren One Million Intense. Den nu välkända ”guldtackan” känns fortfarande intressant och snygg och kan ge en hint om innehållet.

recension herrparfym

Det första intrycket är intensivt och kraftfullt och ett tips är att hålla sig till devisen ”less is more” så att det helt enkelt inte blir för mycket av det goda.

Bland toppnoterna hittar vi uppfriskande citrustoner från blodmandarin, kryddighet och hetta från svartpeppar, kummin och kardemumma och en sötaktig avrundning från saffran. Hjärtnoterna med neroli, ros absolute och bark från kanel ger doften karaktär och en uppfriskande känsla. Tillsammans med basnoter från sandelträ, iris och pepparträ blir detta både en varm, blommig och säregen doft som tar plats och kanske kräver lite mer av sin bärare.

Allra bäst fungerar det när doften fått dunsta en aning då den är kraftfull och behöver en stund att ”sätta sig” på huden. Under testperioden har jag kommit att bli riktigt förtjust i den här speciella doften som växer för varje gång jag använder den.

testpilotsrecension+ säregen och personlig doft

+ sitter på huden länge

-något för stor och klumpig förpackning

1 svar »

  1. Denna parfym är direkt vidrig om du är något känslig för starka dofter men vill du få din omgivning att utveckla kraftig huvudvärk och illamående… go for it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s