betyg 4

Fräsch vardagslyx från Versace

recension herrparfym

Recension av Versace Man Eau Fraiche Edt.

Att hitta den ultimata doften som passar lika bra till vardags som till festliga tillfällen kan ibland vara svårt men väldigt praktiskt när det fungerar. Själv har jag märkt att jag gärna delar in mina dofter för att de ska passa till särskilda tillfällen vilket ibland blir enformigt. Från modefenomenet Versace kan jag ha funnit den optimala allround doften Versace Man Eau Fraiche som jag använt flitigt.

För att en doft ska fungera till det mesta krävs en hel del. Den får inte sticka ut alltför mycket, vara lite lagom raffinerad och kraftfull men samtidigt väldoftande och framför allt användbar. Snyggt förpackad i isblått glas levererar Versace en lätt och frisk herrdoft med spännande toner som ger en känsla av perfekt vardagslyx.

Toppnoterna från citron, carambole och rosenträ sätter friskheten på plats och ihop med hjärtnoter och kryddigare inslag från salvia, dragon och cederträ får doften en maskulin och djupare ton. Basnoter av ambra, mysk och sycamoträ ger en alldeles perfekt avrundning och tillför fyllighet och sötma. Tillsammans fungerar det utmärkt och du får en lättburen men elegant doft som faktiskt passar till alla tillfällen och som blivit en självklar favorit.

testpilotsrecension

+ fungerar optimalt som både vardag och festdoft

+ prisvärd

+ fungerar på män i alla åldrar

+ behändig och snygg förpackning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s