betyg 4

Adderad funktion och eko-trendig förpackning

Recension av Gillette Fusion ProGlide Flexball Manual.

Gillette fortsätter att förbättra sina hyvlar inkrementellt. Det här är i princip samma hyvel som tidigare med den adderade funktionen att den också är flexibel i ytterligare ett plan.

recension gillette flexball

Först när jag hörde talas om den här hyveln fick jag för mig att den skulle svänga rejält i sidled eftersom den nya ”bollen” som lägger till den nya axeln är så stor. Men det svänger väldigt subtilt och ja, det ger faktiskt en närmare rakning. Framförallt runt hakbenen och under hakan. Det är faktiskt riktigt trevligt eftersom det alltid krävt mig extra arbete att trimma skägget där. Konstruktionen är förvånansvärt low-tech och består av en enkel flexibel metallbit som funkar som en fjäder. Jag hoppas de hittar en liten bättre rese-lösning för skyddet jag fick med min version var onödigt klumpigt stort att få ned i necessären.

kartonnage gillette flexiball

Sen vill jag bara säga Wow till förpackningen. Den är till skillnad från alla andra världens plastförpackningar enkel att öppna och dessutom eko-trendig. Varför ska alla andra krångla till det?

Det här är inte så mycket att orda om egentligen, en bra hyvel har blivit lite bättre och bladen är lika dyra som tidigare eftersom man använder samma blad. Ska man ge bort en present till brorsan, farsan eller pojkvännen så är det här ju ganska perfekt. Han kanske inte känner nåt behov av att lägga några hundra lappar på att uppgradera/skaffa en hyvel. Men får man det som present blir man ju lite extra happy.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s