Beardition

Ett friskt och krispigt skägg

Recension av Beardition Basic Bearded Kit.

Mitt skägg luktar banan.

Att mitt skägg luktar banan är egentligen ingen dålig sak, jag gillar banan. Men eftersom smaken är som skägg… olika, så kanske det inte passar alla. Jag märkte lukten direkt vid applicering, och den kan närmast beskrivas som mintig banan. Ja, banan, det luktar verkligen banan. Ni vet det där lukten man har på fingrarna efter man skalat en banan och ätit den med händerna. Lustigt faktiskt, med tanke på att det antagligen inte är meningen att den ska lukta banan.

beardition skäggschampo skäggbalsam

Jag har fått äran att prova Beardition skäggshampoo och skäggbalsam, två produkter jag varit nyfiken på ett bra tag. Beardition har bra grejer och känns exklusivt och välgjort. 

Beardition Really Good Beard Shampoo löddrar galet mycket och är riktigt behagligt att applicera, det går snabbt att jobba in och är lätt att tvätta ur, skägget känns inte torrt efteråt utan shampoo’t gör ett väldigt bra jobb med att återfukta skägget.

Det som står ut är doften, det luktar mintaktigt och såklart banan. Det är en hel del ingredienser och dofter i denna produkt, men allt jag känner är banan.

Beardition Even Better Beard Conditioner känns lite overkill när shampot gjorde hela jobbet, nog för att det ger lite extra återfuktning, men jag kände ingen större skillnad gentemot tidigare applicerade shampot.

Skäggbalsamet har också en distinkt doft a banan enligt mig. Och jag gillar det, banan är gott. Men som sagt så tycker jag nog att shampoot räckte under duschen, även om det var mysigt att få applicera lite mer bananbalsam.

Båda produkterna är dock väldigt bra och skägget känns väldigt friskt, skönt och mjukt efter duschen. Rekommenderar dom starkt!

beardition skäggschampo skäggbalsam

Slutplädering:

Eftersom båda produkterna används under en dusch, och att de båda doftar likadant så känns det som att en produkt hade räckt. Shampoot återfuktar och renar väldigt bra, och innan jag ens appliceras balsamet kände jag mig nöjd. Banandofter för mig är ett stort plus.

Beardition känns väldigt stilrent och professionellt.

Betyg skäggschampot

testpilotsrecension

Löddrar jättemycket och doftar gott av banan och mint. Skägget känns friskt och mjukt efteråt.

+ Superlöddrande

+ Banandoft

+ Skägget känns friskt och krispigt efter applicering

– Räcker inte så länge

– För lik balsamet i doft och känsla

Betyg skäggbalsamet

testpilotsrecension

 

Som shampoot så luktar denna också banan och mint för mig, den löddrar dock inte men återfuktar skägget perfekt, gör det lite extra mjukt och mysigt.

+ Banandoft

+ Väldigt återfuktande och mjukgörande

– För lik shampoot i doft känsla

– Räcker inte så länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s