Lacoste

En utmaning från Lacoste

Recension av Lacoste Challenge Edt

lacostes nya herrparfym

Lacoste Challenge Edt finns i två storlekar, 50 ml som kostar 455 kr och 75 ml, 575 kr.

Nya Lacostedoften Challenge har varit föremål för våra testpiloternas känsliga näsor. Här ser du vad några av dem tycker om doften!

Lacoste Challenge var inte alls som jag förväntat mig den. I vanliga fall brukar jag inte kunna skilja Lacostes-dofter åt, alla verkar dofta citrus på ett eller annat sätt. Den här känns mer vuxen och elegantare. Träslagen skapar en känsla av klassisk after shave och inslaget av whiskey i mellannoten sticker ut på ett positivt sätt strax efter att man tagit på sig doften.”
Andreas, 24 år frilansjournalist.

”Direkt vid appliceringen känns den här doften mer sportig än elegant. Där finns mycket frukt och citrus och en aning viol. Efter ett tag tar violen tillsammans med kryddor, gran och andra, lite tyngre noter, över och plötsligt blir jag påmind om en gammal favorit, Prada for Men. Men Lacosten saknar något. Den är hyfsat egen, men saknar ändå karaktär – den sticker inte ut. Tränoterna som gör sig påminda efter en eller ett par timmar kommer aldrig riktigt in i matchen för doften är inte särskilt varaktig. Sammanfattningsvis en trevlig doft men inget som får mig att hoppa jämfota.”
André, 30 år jurist.

”I Challenge lyckas Lacoste kombinera en klassisk kryddig gentleman-doft med en sötare, mer energisk och fräsch ton. Tyvärr håller den behagligt mjuka kombinationen inte riktigt hela vägen, doften tonas så småningom ner till en svävande förnimmelse av odefinierad sötma ovanpå de tunga, dröjande tonerna av ambra och mysk.”
Sandor, 38 år musiker.

Lämna en kommentar