betyg 4

Dagens dubbel

Recension av V76 by Vaughn 4-in-1 Cleansing Foam och V76 by Vaughn Daily Facial Moisturizer

V76 by Vaughn är ett nytt amerikanskt märke som dök upp i min testlåda för ett par månader sedan och jag måste säga att jag är rätt imponerad av det jag sett så här långt. Personligen hade jag inte hört talas om märket innan men de verkar ha en stabil skrytlista, bestående av uppsjö kändisar som klienter och duger prylarna åt legendarer som Bruce Springsteen, Richard Gere, och Al Pacino så borde det väl vara hyfsade grejer kan man tycka. Enligt den mycket snygga och genomtänkta hemsidan så står det också mycket riktigt att förutom ett gäng superstjärnor och presidenter så är klientelet även ”everyday guys who do anything but fade into the background.” 

Med dessa visdomsord i minnet har jag nu utvärderat ett antal schyssta prylar från V76 by Vaughn och tänkte starta med 4-in-1 Cleansing Foam samt Daily Balance Facial Moisturizer, en naturlig kombination.

V76 by Vaughn 4-in-1 Cleansing Foam är som namnet antyder ännu en kombinationsprodukt och min erfarenhet av dessa är lite skakig. Det känns som att jag har ältat det här till förbannelse men oftast innebär en kombinationsprodukt för mig att den ena delen är riktigt bra medan den andra inte alls räcker till. Å andra sidan, vid ett fåtal tillfällen, när båda verkligen funkar är det eufori med både pukor och trumpeter som resultat. Den här gången är det dessutom fyra funktioner i ett. Spänningen var kanske inte direkt olidlig men nog var det med viss förväntan och en hel del skepticism jag tog mig an uppdraget att utvärdera V76 by Vaughn 4-in-1 Cleansing Foam. Så vilka fyra funktioner innehåller den här chokladbruna aluminumflaskan då? Schampo, ansiktsrengöring, duschkräm och raklödder. ”Please let this be good!” tänkte jag och insåg hur många färre produkter jag skulle behöva släpa med mig på resor och till gymmet. Innehållet är en löddrande gel och förfarandet är detsamma för alla användningsområden. Jobba upp ett skönt skum och applicera i håret, på kroppen och i ansiktet. Innehållet doftar svagt av cederträ och eucalyptus och innehåller en hel del trevliga och naturliga ingredienser, såsom bambu, mentol och kokosolja som gör gott för både kropp och själ. Tyvärr är det samma gamla story. Som ansiktsrengöring och duschkräm är 4-in-1 Cleansing Foam en riktigt trevlig bekantskap men som schampo och raklödder, not so much. Jag menar, den är inte direkt dålig och funkar gott som ersättning när man inte orkar släpa med sig bättre prylar men som schampo är den både omständlig och otillfredsställande och som raklödder är den lite ”för klen” och löddret blir aldrig riktigt bra.

Efter rengöring kommer återfuktning, det är sen gammalt och det var därmed dags att testa V76 by Vaughn Daily Balance Facial Moisturizer. Det är en fuktighetskräm som imponerar utan att sticka ut. Det är en rätt tråkig plasttub som på intet sätt skriker ”319 spänn!” Innehållet dock, där snackar vi lyx. Med fuktbevarande egenskaper och mild peelingeffekt både lugnar den huden och motverkar för tidigt åldrande. Som alltid är det en ytterst marginell effekt, det finns tyvärr ingen mirakelprodukt som helt avlägsnar rynkor och fina linjer men med Daily Balance Facial Moisturizer kommer man i alla fall en liten bit på vägen. Efter användning känns huden både fräsch och mjuk och fina linjer har faktiskt minskat. Det här är som sagt en ganska dyr produkt om man jämför med andra återfuktningskrämer på marknaden men frågan är om den inte är värd varenda krona för det här är en riktigt bra kräm! Skall jag hitta något negativt så är det väl att konsistensen är lite ”rinnig” och att jag inte riktigt är en fan av doften. Den är inte vidrig på något sätt men jag tycker att den luktar lite kemiskt, vilket är märkligt i sig då Daily Balance Facial Moisturizer är helt naturlig.

Hur som helst, det här är två bra köp med både styrkor och svagheter men där styrkorna trots allt väger över. 4-in-1 Cleansing Foam har två riktigt starka egenskaper och två lite svagare men är trots allt ytterst prisvärd för sin mångsidighet och Daily Balance Facial Moisturizer är en av marknadens bästa produkter när det kommer till resultat men den är inte helt klockren i sitt utförande, vilket resulterar i följande slutbetyg:

V76 by Vaughn 4-in-1 Cleansing Foam

V76 by Vaughn Daily Balance Facial Moisturizer 

betyg 4,5

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s