betyg 2

Tjock viskositet

recension skäggolja

Recension av V76 by Vaughn Beard Oil.

Så var det då dags att testa en ny skäggolja igen. Den här gången blev det V76 by Vaughn. Min tidigare bekantskap med detta märke var i form av en rakkräm som jag tyvärr inte föll för. Genom mitt möte med deras skäggolja blev jag ännu mer avtänd på märket. Skäggolja har ju som uppgift att återfukta huden och håret och det lyckas dom med. Viskositeten är aningen tjockare än många andra oljor jag testat och jag misstänker att den innehåller silikon. Den har den lite lena texturen som denna ingrediens brukar ge.

Flaskan- som är på 60 ml- har en pump vilket underlättar applicering men designen på etiketten är i tristaste laget. Produkten hade varit helt ok om det inte vore för doften. Detta är ju såklart en smaksak men jag tycker den luktar illa. Så här beskriver de sin doft på hemsidan:

”A magnetic woody scent that is soothing and elegant with leathery accents. Coconut Milk, Nutmeg, Violet, Peach, Blue Cedar Tree, Moss, Leather Accord.”

recension skäggolja

Det låter ju väldigt bra men i min näsa luktar det gammal bourbon whiskey. Vanligtvis är det inte en doft jag ogillar men att gå med den under näsan en hel dag känns inte ok.

Tyvärr blir det platt fall för V76 by Vaughn Beard Oil.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s