Beard Junk

Den hemliga formulan?

recension skäggschampo

Moe från Movember Crew recenserar Beard Junk Beard Wash.

Det är vad jag alltid letar efter när jag testar produkter, fräschhet! Många här ute gillar dessa mustiga dofter som påminner om en träverkstad eller ett magasin med krut men inte jag, jag gillar när de luktar fräscht! När jag skriver detta dök helt plötsligt tjuren Ferdinand upp, jag sitter under eken och luktar på blommor. Detta är dock en diskussion som jag sällan kommer någon vart med men smaken är ju som baken.

Ikväll testade jag något fräscht och något lite mer milt.

skäggschampoFör att fräscha upp skägget dök jag ikväll ner i en av produkterna som de fina själarna på Beardshop skickade till mig. Dessa senaste dagarna har varit som en sen födelsedag och en tidig julafton med allt som ramlat ner i brevlådan min. Denna produkt är relativt ny på den svenska marknaden nämligen Beard Junk Beard Wash. Det är ett skäggschampoo som jag testade idag efter en relativt slitande dag på skägget. Flaskan är snygg, enkel att använda då den är i plast, produkten i sig luktar inte så mycket tills man gnuggar in den i skägget och det kommer en käftsmäll av dofter upp i näsan! Jag blev galet överraskad över hur väl de fått den att lukta, schampoot löddrar upp sig rejält och jag tror jag tog lite för mycket i handen…

Efter att man sköljt ut skägget så är skägget extremt mjukt och jag måste säga att jag testat andra produkter som jag inte kommer utvärdera denna period och fastän jag gillar lukten på den, så upplevs skägget väldigt torrt direkt efter jag sköljt ut det.

Kan det vara så att Beard Junk har hittat hemligheten bakom formulan för ett mjukt skägg efter duschen??? De har gjort ett bra jobb med denna produkt helt klart. Det enda som jag känner lite svider i mig är att denna skäggprodukt är framtagen av ett stort företag och med resurser är det enklare att få fram ett bra resultat, dock så tappar det lite i den genuina känslan som skäggprodukter och skäggföretag betyder för mig. Känslan att någon har gjort produkterna i sitt garage, vardagsrum, gästrummet eller på köksbordet som jag själv gjorde när jag ville testa göra egen olja träder inte riktigt fram.

Därför kan jag inte riktigt ge denna produkt den där fulla potten som jag hade velat men den är högt upp för mig!

movember crew recension

recension skäggvård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s