betyg 4

Bra för mitt buskiga skägg

bearded villians sweden jimmy

Jimmy från vår Movember Crew recenserar Damn Good Soap Company Beard Balm Original.

Storleken: Burken är inte jättestor men den räcker, enligt beskrivning ska man ta typ en ärtas storlek och fördela ut i skägget, det gjorde inte jag. Antar att det beror på hur mycket skägg man har och tätheten, jag tog iaf ca 4 ärtor om vi nu ska använda ”ärtor” som mätstock.

Doften: Återigen är det citrus som slår igenom, jag är inget stort fan av citrus dofter. Även om detta luktar lite bättre än vanlig ren citrus doft.

Konsistensen: Något jag verkligen gillar med DAMN GOOD SOAP COMPANY‘s Beard Balm är att det är extremt mjukt och man slipper doften av bivax. Färgen på balmen är vit och inte så där gulaktig som många andra är. När du gnuggar in balmen i händerna smälter det snabbt och är lätt att applicera ut i skägget.

skäggvax recension

Funkar den: Min personliga åsikt är att DGSC Beard Balm fungerar riktigt bra, det är lätt att applicera, smälter ut fint i händerna och ger hyfsat bra stadga i skägget, jag som har rättså buskigt skägg och krulligt har svårt att hitta bra produkter som klarar av att hantera mitt skägg men det fixar denna balm helt ok.

betyg4plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s