4VOO

Dölj och korrigera små skavanker

Recension av 4VOO Confidence Corrector

Confidence Corrector är ett korrigeringsstick som finns i flera nyanser och ska hjälpa till att dölja små skavanker som ärr, födelsemärken, finnar, m.m. Påminner om ett läppstift i både färg och form och är kanske inte något man vill fronta i badrummet, som kille. Ibland händer det att det dyker upp en finne när det som minst passar. Detta stick ska vara lite räddaren i nöden vid sådana lägen.

Det är viktigt att välja en nyans som är så lik sin egen hudton som möjligt. Annars syns det att du har försökt dölja något. Jag tycker inte att den döljer så bra. En finne som är lite röd syns fortfarande. Har också testat att dölja ärr som jag har i ansiktet och det fungerade bättre. Ärren är i och för sig gamla och rätt ljusa. Applicera lite i taget och stryk ut över området. Ta inte för mycket för då kommer det synas. För den som har mer koll så går det att få ett mer täckande resultat om man använder foundation innan eller efter.

recension av 4VOO korrigeringsstick

Priset är lite väl högt för den här produkten. Även om 4VOO är ett känt märke så skulle jag hellre rekommendera Recipe for men Concealer som är ungefär hälften så dyr. Däremot är den ju också hälften så stor. Men använder man inte en massa concealer kan det räcka länge med en mindre förpackning.

groomingbetyg3

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s