betyg 3

Skonsamt balsam för alla hårtyper

Recension av Cicamed Conditioner Hair Loss Treatment

Detta balsam ifrån Cicamed är naturligtvis ämnat att användas efter schamponering med Cicamed Shampoo 3% Hair Loss Treatment och bör med fördel användas enbart i håret (dvs. ej på skalpen). Rekommendationen är även här att låta produkten verka i några minuter (tre närmare bestämt) för bästa skonsamma effekt.

Med inslag av mandel, vitaminer och silkes-/veteprotein så verkar det återställande och bevarar hårets balans. Extrakt som är naturliga, lugnande och fuktgivande ger en stärkande verkan. Men den lyster som utlovas tack vare en skyddande hinna ser jag inte riktigt skymten av. Snarare skapas en naturlig look utan extra finess. Irritationen som jag beskrev hade uppstått efter schampoanvändningen i tidigare inlägg kan bero på att just skalpen fick sig någon balsamomgång av misstag.

cicamed_conditioner_hair_loss_treatment

Visst känns det en skillnad på håret före och efter balsamering men den glans och lyster som beskrivs verkar inte vilja komma på beställning under försöksperioden. Stort plus för att även denna produkt är framtagen utan djurtester och att den är berikad med bland annat A-, B3- och E-vitamin. Resultatet är tyvärr inget utöver ”vanliga” balsam, men känns skonsamt och pålitligt enligt rekommenderad användning och i kombination med deras Hair Loss Treatment Shampoo.

groomingbetyg3

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s