betyg 5

Heja Toppik!! En superprodukt för killar och män

Recension av Toppik hårfibrer och Fiber Hold Spray

När min hårprodukt kom blev jag lite paff, har använt Toppik över ett år och då haft med applikator, men nu fick jag varianten som fungerar som en saltströare. Var lite tveksam och tänkte, hmmm… ja, nu blir det väl svårt att få till en jämn och fin spridning av dessa hårfiber, men döm om min förvåning att det blir faktiskt mycket jämnare och snyggare…

Applikatorn blåser mer och på ett kort hår som mitt, blåser den förbi fibrerna och lämnar vissa områden tomma, men med ströaren blev det inga problem. Produkten är lätt att handha, allt hamnar där det ska och spillet är minimalt. Ett stort plus för Toppik är att det finns många olika nyanser, så att en person som jag med både mörkt brunt och grått, kan använda två nyanser och få ett riktigt elegant resultat.

dölj tunnhårighet med toppik

Applikator – bäst för lite längre hår.

Grädden på moset blir ändock fixeringen! Har inte tidigare använt Fiber Hold Spray och är mer än nöjd med vad den uträttar…..efter applicering av fibrerna spraya på 10-15 cm avstånd och allt sitter hela dagen, utan att falna. Har testat rufsa, sovit, haft keps, beanie och fibrerna sitter nästa två dygn utan reapplicering, detta gäller inte om du duschar eller badar förstås!

Kan man som en i gänget med tunt hår, vara gladare att denna produkt finns, så man slipper kniven eller laserbehandling! Det här blir en livslång bekantskap, då det är skönt att kunna behålla känslan av ett fylligt hår, utan att det ser konstgjort ut.

recension av toppik

Prismässigt ligger den bra om man ser till vad den gör och hållbarheten. Men applikatorn rekommenderas enbart till de med längre hår, onödigt köp till oss kort-och tunnhåriga. Fixeringen är lite dyr, men är dock dryg, så det uppväger priset.  Allt är lätt att ta med och du kan fixa håret, på tåget, flyget, bilen innan mötet…och ingen fattar vad du gör, lite som kvinnorna med puderdosan…

Kolla in före & efter!

recension av toppik
recension av toppik

testpilot anders

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s