betyg 5

Oldies is the new black?

Recension av Van Gils Between Sheets Edt

Hur lång livslängd har en doft innan den känns hopplöst begagnad och hamnar längst bak i badrumsskåpet? Idag hinner man knappt skaffa sig en riktig favorit att hålla fast vid när nylanseringarna står som spön i backen och lockar oss att byta ut, tänka nytt och ständigt våga pröva nya dofter. Därför känns det spännande att få testa en riktig klassiker från Van Gils, Between Sheets, som blev en stor succé när den släpptes i mitten av åttiotalet.

recension av van gils herrparfym

Låt dig inte förvillas av förpackningens lite daterade utformning, här är det innehållet som ska lyftas! Här är en doft som har allt jag tycker bör finnas med för att bli intressant; friskhet, sensualism och elegans med en alldeles lagom nypa manlighet. Doftens mest framträdande drag kommer med de fina citrustonerna från mandarin, lime och grapefrukt som tillsammans med kryddigare noter som basilika och lavendel ger en riktigt spännande doft som är både lättburen och behaglig, och passar lika bra efter träningen som till festkvällen.

Riktigt överraskande och glädjande att få damma av en något bortglömd klassiker som står helt för sig själv i den hårda konkurrensen och en bra investering för dig som vill ha mycket doft till ett rimligt pris.

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s