Dolce & Gabbana

Du behöver inte vara en Gladiator..

Recension av Dolce & Gabbana The One Sport

Det här är den tredje parfymen ur D&G:s ”The One” serie för herrar, och den lanserades under 2012, som en parfym för den aktive sportige mannen, den moderna gladiatorn, för mannen som älskar fysiska utomhusaktiviteter. En ganska snäv målgrupp, om du frågar mig.

Parfymen återfinns i en rektangulär genomskinlig flaska, så inga problem att se hur mycket det är kvar. Bra! Själva innehållet är ganska intetsägande, i princip helt färglöst.

recension av dolce gabbana herrparfym

Du får en 50 ml flaska för runt 600 kr beroende på var du köper den, men det är ungefär vad motsvarande märkesparfymer kostar, så inga överraskningar när det kommer till priset.

Nu till det essentiella, nämligen doften. Parfymens toppnot består av marina noter och rosmarin. Hjärtnoten av kardemumma och sequoia, och basen av patchouli och mysk. Ingredienserna verkar fungera bra ihop, åtminstone på mig, och jag upplever parfymen som väldigt fräsch och uppiggande.

Jag tycker att D&G har lyckats riktigt bra med denna skapelse, och att betydligt fler än manliga sportiga gladiatorer kan använda den.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s