betyg 4

Superbra produkt för ”messy hair”

recension hårstyling

Recension av Uppercut Deluxe Matt Clay.

Vi fortsätter väl på Uppercuts väg och tar en titt på deras Matt Clay. Burken skiljer sig inte mycket från föregående produkt mer än att det är två boxare på locket istället för Frankenstein. Så vi hoppar direkt till innehållet!

Leran doftar mint och väldigt fräscht! Plus där då jag inte testat många leror som doftar gott. Leran är relativt seg som en lera ska vara men tillräckligt mjuk för att inte behöva ta till extra metoder för att fördela den jämnt i handflatorna. Även här som föregående ska håret vara torrt innan man applicerar den så jag fönade till håret efter duschen och fönade framåt med cirkulära rörelser för att väcka liv i lite lockar. Nu har inte jag lockigt hår men lite vågor fick jag fram! När håret var torrt så applicerade jag leran och rufsade till håret samtidigt och fick mot min förvåning ett väldigt gediget resultat! Har alltid problemet med clays att dom är för oljiga vilket förstör idén om att använda en lera. Men denna höll sig till det matta och höll även stadgan hela dagen!

recension hårstyling

Bilden jag tagit är efter en heldag på jobbet så den är absolut en produkt jag kommer att använda mera!

Gillade även hur snabbt det gick att fixa håret med produkten då jag nu har relativt kort hår så går det att föna snabbt och det behövs inga onödiga verktyg till det. Går även bra att låta det lufttorka! För maximal ruffs så rekommenderar jag att använda saltvatten vid föning.

recension hårstyling

Det enda negativa jag hittar är när man ska tvätta av det då detta var en jobbig process där jag var tvungen att tvätta med tvål ca tre rundor för att få väck det. Inget ovanligt med leror men verkligen något jag stör mig på. Men sammanfattat är Uppercut Deluxe Matt Clay en superbra produkt som passar kort hår där “messy hair” looken är i fokus!

betyg 4,5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s