Övrigt

Prisvärd och bra produkt

recension hårstyling

Recension av Tenax Pomade Tenuta Totale Green.

Det är italienska Proraso som ligger bakom Tenax pomada. Detta är egentligen ingen riktig pomada utan egentligen en vattenlöslig gel om man ska vara petig men de brukar benämnas vid samma namn.

Tenax Pomade Tenuta Totale Green kommer i en stor grön plåtdosa på 125 ml med en noshörning (?) på. Med tanke på priset är det en generös mängd man får. Dosan är gjord i ganska tunn plåt och den bucklas lätt vilket gör att locket blir lite svårt att sätta tillbaka om så skett.

recension hårstyling

Doften är ganska stark men fräsch. Inget speciellt direkt men ändå helt OK. Pomadan är mjuk men ändå fast och går hyfsat lätt att applicera och borsta/ kamma in i håret. Jag tycker jag fick till rätt stil på frisyren utan större besvär. Backslick, sidbena eller pompadour fixar den lätt. Den går säkert bra till rufsiga frisyrer också. Den ger en del glans vilket är bra om man gillar det och hållfastheten är helt OK. Detta är den typen av pomada som stelnar till efter ett tag så den går inte att kamma om så lätt utan att blöta om håret. Jag brukar alltid applicera i helt torrt hår men om man applicerar i lätt fuktigt hår blir den både glansigare och lättare att kamma in.

Prisvärd och bra produkt och den tvättas enkelt och smidigt ur med bara vatten. Lite trist och syntetisk doft. Priset drar upp betyget.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s