betyg 3

The Dude – förbereda för rakningen

recension rakvård the dude

Recension av The Dude rakvård.

Svenska varumärket Waterclouds har tagit fram en komplett serie rakningsprodukter under namnet ”The Dude”. Samtliga produkter är även tillverkade i Sverige.

Mitt första intryck, innan jag hade produkterna i min hand var att namnet kändes lite töntigt. Jag hade inga skyhöga förväntningar direkt. När jag vill fick hem grejerna för test blev jag faktiskt riktigt imponerad över hur lyxig förpackningsdesignen är. Alla produkterna kommer i varsitt papprör med mycket smakfull design. De bar nästan emot att slänga dem för de hade varit snygga att ha uppställda i badrummet. De fick gå i pappersinsamlingen ändå. Man kan inte spara på allt.

recension rakvård the dude

The Dude Pre Shave Cleanser

Detta är en vanlig ansiktsrengöring och kan såklart användas som en sådan på egen hand och inte endast i samband med rakning. Krämen kommer i en metalltub på 100 ml. Den har en mycket tjock och krämig konsistens. En mycket liten klick – stor som en ärta – räcker gott. Den löddrar upp till ett mycket fylligt är krämigt lödder och har en subtil men ren doft. Ansiktet känns rent och fräscht utan torrhet. Stort plus för att den är så dryg. Minus för den lite svaga doften. 229:- är ju en bra slant jämfört med det du hittar på ICA men med tanke på hur dryg den är och hur fräsch den känns så tycker jag det är helt OK.

testpilotsrecension

recension rakvård the dude

The Dude Shave Oil

Detta är en olja som kan appliceras efter efter tvätt och innan man löddrar upp sin rakkräm eller tvål. Oljan mjukar upp skägget ytterligare samt ger huden en extra skyddande hinna för en mjuk och skonsam rakning. Detta är inget man måste ha. En rejäl dusch gör det mesta av jobbet men ibland vill man kanske lyxa till det lite extra. Oljan kommer i en glasflaska med pump och är väldigt tjock i konsistensen. Jag tog 6-7 droppar och masserade in noggrant i skäggstubben och lät den den verka medan jag vispade upp rakkrämen. Oljan doftar fantastiskt gott av tropiska frukter och känns riktigt lyxig att använda.

testpilotsrecension

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s