betyg 5

Pur perfektion!

Murad NC

Recension av Murad Perfecting Night Cream

Jaha, nu blev det så där fenomenalt bra igen och det är faktiskt nästan så att jag inte vet vad jag skall skriva i den här recensionen. Murad Perfecting Night Cream, ja namnet säger väl egentligen det mesta är en nattkräm utöver det vanliga. Perfecting. Precis så är det! Murad Perfecting Night Cream är pur perfektion. Problemet är att det är svårt att sätta ord på känslan. Det må låta som en klyscha men den måste upplevas.

Jag har testat ett par nattkrämer som sällan lever upp till förväntningarna men med en dåres envishet har jag letat vidare och fram tills nu är det sällan jag märker någon större skillnad. Faktum är att jag ofta också hittar något negativt som gör att jag inte ens fortsätter att använda produkten ifråga. Det kan vara en alltför stark doft, en fet formula som täpper till porerna eller helt enkelt en utebliven effekt. Om jag skall orka använda en nattkräm, den skall trots allt sitta i ända tills morgonen gryr så får det verkligen vara värt det. Jag vill känna och se hur min hy ser både fräsch och frisk ut efter en tids behandling och det kan man väl lugnt säga att fallet är här.

Det tar ungefär 10 minuter innan Murad Perfecting Night Cream absorberas av huden och sedan ligger den där och gottar in sig under hela natten för att se till att du blir återfuktad och kan vakna upp som en ny människa. Den är enkel att applicera och det behövs inte särskilt mycket för att effekten skall märkas av. Krämen skall fördelas jämt över ansikte nacke och hals för bästa effekt och givetvis skall den användas på rengjord hud och kan med fördel användas tillsammans med andra produkter från Murad. Jag har använt min favoritrengöring Murad Refreshing Cleanser för daglig rengöring och Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser en gång i veckan för rengöring ända ner i minsta por.

Så vad kan man då förvänta sig? Vi snackar givetvis en skön känsla men det till syvene och sist handlar det trots allt om effekt och där är det inga konstigheter. Efter en månads bruk kan jag intyga att den effektivt motverkar både trött och torr hy och rynkor.

Murad Perfecting Night Cream är i särklass den bästa produkten jag har testat inom nattkrämer och den är värd varenda krona. Alltså, jag är lyrisk. Det är faktiskt en rent fantastisk produkt det här. Vi snackar konfetti och skumpa hela vägen hem. Kan jag verkligen bara dela ut en femma i betyg? Äh, jag skiter i konventionerna och delar ut en sexa!

bäst i test +1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s