betyg 4

Det doftar verkligen drivved av skäggprodukterna

Recension av The Bearded Man Company Beard Balm & Moustache Wax – Driftwood.

Brittiska Bearded Man Company dök upp på den svenska marknaden hösten 2014. Ett komplett sortiment av skäggoljor, vax, balm och skäggtvätt i mängder av spännande dofter att välja mellan. Dofterna håller mycket hög kvalitet och jag har ännu inte stött på en av dem som doftar illa även om vissa fallit mig mer i smaken.

recension the bearded man company

Nu har jag under ett par veckor bekantat mig med beard balm och mustaschvax i doften – Driftwood (drivved på svenska). Jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta av denna doft innan jag fick hem den och jag blev en aning förbryllad när jag först doftade på den. Jag kunde inte riktigt placera den. Efter ett tag föll polletten ner. Den doftar verkligen drivved. En blandning av sandelträ, salta vågor. En lätt, lite rökig doft. Den doftar inte skog eller nyhuggen ved. Den doftar verkligen som den, gråa, porösa drivved som flyter iland på stranden. Mycket spännande doft.

Jag har använt balmen som ett lätt mustaschvax de dagar då jag vill ha en lätt styling och / eller som grundvax innan jag applicerat det vanliga mustaschvaxet i mustaschens ändar. Balmen är mycket lättapplicerad och gör garanterat ett suveränt jobb även för den med ett längre skägg. Den mjukar upp och ger en lätt stadga. Balmen har en något lättare doft än mustaschvaxet. För det tänkta ändamålet (skäggvax) ger jag stadgan en 4:a.

recension the bearded man company

Mustaschvaxet är även det mycket lättapplicerat men ger en bra stadga åt mustaschen och håller ihop ändarna fint hela arbetsdagen. Någon gång på eftermiddagen kan man ta en gnutta till om det behövs.

Både vaxet och balmen innehåller naturliga ingredienser med bivax som bas.

Hållfasthet för mustaschvaxet blir även det en 4:a

Slutbetyg för båda produkterna: 4testpilotsrecension

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s