betyg 5

Lugnar, stärker och återuppbygger huden

Recension av Neal’s Yard Remedies Frankincense Hydrating Cream.

Ekologisk hudvård har ökat de senaste åren och att använda naturliga produkter känner jag i alla fall jag som något man gärna vill göra, speciellt kanske i ansiktet. Ett märke som funnits ett tag nu, och som jag tidigare testat produkter av, är Neal’s Yard Remedies från England. Ett företag som specialiserat sig på naturlig hudvård. Från NYR har jag denna gång fått en burk med fuktighetskräm för ansiktet och nu, en månad senare, kommer här mitt omdöme.

recension ekologisk hudvård

Burken är av glas och som många av deras produkter i en snygg blå ton med lite vintage känsla över etiketten. Om man har hudvårdsprodukter i en burk så är det viktigt med hur man tar upp den, jag rekommenderar en liten spatel och definitivt inte att man använder fingrar då bakterietillväxten kan gå fort. Konsistensen på denna är ganska fast vilket först kan kännas lite konstigt men den smälter fort in i huden och lämnar inte alls en fet hinna som många andra tjockare hudkrämer. Doften är lite speciell men angenäm och känns naturlig, jag tänker på skogen. Den är ganska innehållsrik med bland annat Frankincense för fukt och Myrra som lugnar, stärker och återuppbygger huden.

Jag upplever denna produkt positivt och om du söker en lite fetare kräm, kanske som jag, till natten så testa denna. Neal’s Yard Remedies Frankincense Hydrating Cream kostar lite mer men är dryg och gör det det ska, framför allt ser till att ditt ansikte blir ordentligt återfuktat. Fem av fem!

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s