betyg 5

Enastående finish

Recension av Dapper Dan Matt Clay

dapper-dan-matt-clay

Dapper Dan är tydligen hett som smält smör bland hipsters just nu och jag förstår varför. Jag har precis testat britternas ”lera” Dapper Dan Matt Clay och den ger verkligen en enastående matt finish. Visst, det tar lite tid att komma fram till den perfekta doseringen men när det väl sitter, damn!

Det här är nämligen ett lervax med riktigt hög stadga och som sagt, en matt finish och som om inte det vore nog, produkten doftar gudomligt av citrus och bergamott. En idealisk produkt för den som vill ha en lite stökigare frisyr. Sugen på en rufsig out of the bed-stil? Inga som helst problem men vill du hellre ha ett schysst 60-tals rockabilly-slick så löser den det också. Trots att Dapper Dan Matt Clay håller uppe håret i alla väder så är ändå lervaxet mjukt och enkelt att bearbeta. Bara värm upp en liten mängd, produkten är oerhört dryg i handen och applicera i torrt eller handdukstorkat hår. Det sitter hela dagen. Garanterat.

Produkten går lätt att skölja ur. Inga rester, inget riv och slit. En tvätt räcker.

Dapper Dan Matt Clay är stilsäker vintage för den moderna mannen och den kommer levererad i en stilren plåtask med skruvlock. Snyggt, tidlöst och praktiskt och för klart överkomliga 179 kronor är det här vårens säkraste köp inom manlig hårstyling.

bäst i test

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s