4VOO

Kärlek vid första ögonkastet

Recension av 4VOO Deep Exfoliating Scrub

Om det är möjligt att tala om förälskelse när det kommer till hudvårdsprodukter så är det dags att göra det här och nu. För kärlek finns. På burk.

Av alla de saker vi män anses slarva mest med när det kommer till hudvård är det (enligt sakkunnig expertis) att använda scrub. Det är konstigt hur man kan ”glömma” något som är så otroligt skönt och som – i bästa fall – kan ge ett direkt synligt resultat.

Jag har köpt, testat och prövat mig igenom väldigt många facescrubs men har aldrig riktigt känt mig helt nöjd. Tills nu. 4VOO Deep Exfoliating Scrub ser ganska blygsam ut i sin enkla förpackning men innehållet är desto mer imponerande. I den lätta krämen, som doftar fantastiskt, gömmer sig de små undergörarna som inte bara ger en ordentlig rengöring utan reducerar fina linjer, jämnar ut hudens struktur och förebygger för tidigt åldrande. Ingen sandpapperskräm här inte.. Lätt att använda och skölja av och den lena och fräscha känslan efteråt är lätt oslagbar. Dessutom håller den sitt löfte om återfuktning och den där torra stramande känslan uteblir. Huden känns bara fantastiskt ren och fin. Med en sådan här effektiv och skön scrub kan det inte gå fel helt enkelt.

4voo_deep_exfoliating_scrub

Mindre insmickrande är priset, som ligger på nära sju hundra kronor för 50 ml, vilket är lite väl saftigt om du händelsevis inte har mer pengar än du behöver. Vill du däremot unna dig något utöver det vanliga och skämma bort dig, eller någon annan, hoppa inte över denna lilla burk. Det är några milliliter ren kärlek.

groomingbetyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s