betyg 4

Ultimat fuskbränna

Recension av St Tropez Self Tan Bronzing Lotion

Fick testa ”den ultimata brun utan sol” från prestigemärket St Tropez, en krämlotion som är färgad, så applikationen är lätt och ger en jämn solbränd ton direkt, du slipper missade områden, då du tydlig ser var du smörjt dig. Detta är ytterligare en favorit, som jag har använt sedan ett halvår, så jag vet vad jag pratar om..

Till denna även en applikationsvante, som i mitt tycke funkar bäst för spray och mousse. Lotionen vann inte på att användas med vanten, för mycket sögs upp och ”försvann” till ingen nytta, jag skulle nog hellre förorda plasthandskar när det gäller lotionen. Ett stort plus för applikationsvanten är att den är plastad på insidan, så du riskerar inte att få bruna handflator! Vanten är lätt att skölja ur och torkar snabbt.

St Tropez Self Tan Bronzing Lotion är mycket dryg och räcker långt, när du använder den för ansikte och armar. För ett perfekt resultat, är skrubb nödvändigt och smörj dig gärna med en återfuktande lotion innan applikation, för att få ett jämnt fint resultat. Upprepa applikationen var dag till du nått önskat resultat. Färgen håller bra och ser naturlig ut. Du slipper även brun utan sol-doften, så ingen kan ana var du varit.

st_tropez_self_tan_bronzing_lotion

Prismässigt ligger lotionen i det dyrare segmentet, men är dryg och effektiv, så väl värt de extra kronorna, tror dock att den ger ett för glansigt intryck om du har fet hy, då bör du nog avsluta med något mattande preparat ovanpå, finns solskydd i puderform för män hos bl a Peter Thomas Roth.

Ger dessa produkter 4+, mest för att den inte passar de med fet hy.

groomingbetyg4plus

testpilot anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s