betyg 3

Har du åldersbekymmer?

Recension av Peter Thomas Roth Laser Free Regenerator Moisturizing Gel-Cream

Börjar jag bli gammal!?

Det brukar vara min första tanke när jag får i uppdrag att testa denna typ av produkter som så omsorgsfullt valts ut just till mig 😉

Nu blir det rekord för ett långt produktnamn, beredd? Peter Thomas Roth Laser Free Regenerator Moisturizing Gel-Cream, väljer att förkorta till PTR LFRMGC, haha, eller kanske PTR Laser Free Gel-Cream blir bättre.

Denna Gel-Cream hjälper till att förbättra hudens struktur, färg och lyster. Även fina linjer får sig en omgång för att huden ska se yngre ut.

Det jag gillar mest med produkten är förpackningen. Härligt röd metallicfärg och en liten silverbord längst ned. Riktigt snyggt! Själva gelen känns mer som en transparant röd silikonkräm. Det är lite svårt att dosera rätt eftersom det knappt syns eller känns på fingret hur mycket jag tagit. Jag har använt denna både morgon och kväll och försökt ta en väldigt liten mängd. Känslan när jag stryker ut den är att den lägger sig som ett skyddande silkeslent lager på huden. Nästintill helt doftfri.

daniel_Peter Thomas Roth_laser_free_regenerator_moisturizing_gel-cream

Nu är jag inte speciellt oroad över mina ”fina linjer” och skrattrynkor så den biten är mindre intressant för min del. Men däremot är färg och lyster mer intressant. Nu när det är kallt ute ser jag lite ut som en picasso-målning i ansiktet med massa olika nyanser, överdriver en gnutta. Framförallt blir jag röd runt näsa och ögon. Jag upplever att PTR Laser Free Gel-Cream gör min hud mer jämn i tonerna.  Sedan tycker jag faktiskt att mina små linjer har blivit mindre tydliga. Så är det ett bekymmer med fina linjer så rekommenderar jag att prova denna.

Priset är saftigt och jag hade i ärlighetens namn inte tittat så mycket på denna produkt om den inte kom hem i brevlådan. Men allt är ju relativt till vad man har för besvär och önskemål med sin hud för tillfället.

groomingbetyg3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s