betyg 5

BUS-enkelt och effektivt

Recension av St Tropez Self Tan Bronzing Mousse & Tan Applicator Mitt

Så här under våra mörka kalla vintermånader vill man kanske liva upp den dystra tillvaro med en klädsam solbränna. Personligen känner jag mig både piggare och mer attraktiv med en snygg bränna. Det bästa är givetvis att sätta sig på ett plan med destination varmare breddgrader men det är ju inte alltid det fungerar med jobb, familj, ekonomi och annat. Att lägga sig i ett solarium är såklart ett gammalt beprövat trick men ur hälsosynpunkt mindre lockande. Då återstår brun utan sol. Jag vet inte hur många BUS-produkter jag provat genom åren men favoriterna går lätt att räkna på ena handens fingrar. Paniken när man upptäcker att man blivit orange, fläckig eller helt enkelt bara luktar riktigt illa är inte att leka med.

Nu fick jag under en månads tid möjligheten att prova på en kombination från St Tropez. Förpackningen innehöll en Bronzing Mousse på 120 ml och en Tan Applicator Mitt, en mjuk vante som jämt fördelar moussen över kroppen. Enkelt och genialiskt.

recension brun utan sol

St Tropez Self Tan Bronzing Mousse är en av de absolut bästa BUS-produkter jag testat. Den är nästan doftfri, torkar snabbt och ger en mycket naturlig solbränna. Genom att använda vanten missar jag inga områden och det samlas heller inga ”klumpar” som aldrig torkar. Den löser även ett annat stort problem med denna typ av produkter, att inte helt lyckas få bort krämen från händerna vilket tidigare ofta resulterat i att man tvingats gå omkring med ränder mellan fingrarna.

Applicera moussen på rengjord, torr hud med vanten. Bronzing Mousse lämnar omgående en mörkare hudton vilket ytterligare underlättar fördelningen. Missar du en fläck syns det direkt. Ungefär 4 timmar senare har du en grym solbränna som ändå ser både naturlig och frisk ut.

Ett problem kvarstår dock och det är avfärgning. Trots att produkten enligt förpackningen skall vara fri från detta så har jag upplevt små fläckar på både skjortor och klockarmband. Dessa går dock enkelt att tvätta bort och trots ständig förbättring är det väl bara i en perfekt värld en BUS-produkt helt utan avfärgning existerar.

bäst i test

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s