betyg 5

You need this!

Recension av Murad Eye Lift Illuminator

Emellanåt – inte ofta – känner jag för att ta till amerikansk retorik. Ni vet den där typen som är tvärsäker, dominant, galet övertalande, har övervägt varje invändning och bemött den innan den ens kommits på. Emellanåt hittar man en sådan produkt.

Detta är ingen total revolution. Men det är perfektion. Det är nämligen en produkt som förstår sin målgrupp.

1/1-2013. Nyårsdagen.

Du vaknar. Kanske med lite vätskebrist. Lite rubbad saltbalans. Och galet mörka cirklar under ögonen – rent av röda ögon. Och nu ska du göra nåt av den här dagen..

Uppriktigt sagt. Det behöver inte vara nyår för att det där ska inträffa. Och du kanske inte ska till Schönbrunn för frack-konsert med Wienerphilarmonikerna. Du kanske har haft firmafest. Du kanske ska träffa din chef. Din kund. På en date med the one. Du vill vara fräsch. En nyponros.

Problemet för oss killar är att concealern kan vara hur bra som helst, men ändå inte helt rätt. Jag har provat många, vissa bättre, vissa sämre. Vissa djävulskt bra. Men dock, de är concealers. Ett tränat öga ser dem. För de är make up. Emellanåt passar det sig inte.

Att vara man är att se fräsch ut. Aldrig överarbetad i uttryck, inte för fåfäng. Att vara 20 och se galet bra ut på en nattklubb är attraktivt. Men att vara 36 och se lika perfekt ut blir lite för mycket. Att vara man är att faktiskt omfamna en del imperfektion.

Jag har ett mycket välfyllt badrumsskåp, men bara några får saker släpas med dagligen. Murad Eye Lift Illuminator är en given del av saker jag släpar med mig överallt. I min väska finns alltid läppcerat, cleareyes, handkräm och Murads Eye Lift Illuminator.

murad_eye_lift_illuminator

Den här produkten skulle kunna dubbla som ögonkräm. Men den är så mycket mer. Du kanske är bakis, du kanske är trött, du kanske har suttit i ett kontor med torraste luften i norra Europa. Huden runt dina ögon blir torr, glåmig, mörk, rent av irriterad… Till din hjälp kommer Murad. Packad med en ingredienslista längre än Joakim von Ankas balansräkning gör den ett fantastiskt jobb med att ljusa upp, mjuka upp, kyla, ge energi och reflektera ljus (!) runt ögonen för att ge dig den där magiska utstrålningen som en riktigt bra make up ger, men utan att över huvud taget göra någon make up. Ja, du läste rätt. Ingen make.

Paketerat i en svart penna kommer en diskret vit creme med en diskret lila skiftning (som vilken ögonkräm som helst). Den innehåller alltså inga potenta färgpigment – men räddar din dag, och får dig till och med att känna dig pigg. Minten kyler.

Eye Lift Illuminator tar också bort irritation med massor av fukt. Fukten ger lite glansighet som reflekterar precis lagom mycket ljus för att du ska – stråla. Lite grann. Tillräckligt. Inte för mycket. Ingen kommer säga att du har gjort nåt, fixat nåt. Kanske kommer de säga att du ser ovanligt fräsch ut, dock.

Så ja. Den ligger i min väska. Varje dag. Och den har räddat en del dagar, och kvällar. Den och cleareyes. Med de två kan du gå igenom livet pigg och fräsch. Alldeles oavsett hur dagen började. Priset? 515 kr. Värt varenda krona!

Hur de skrivit i USA? Som er testpilot har jag gjort min research. Den första kommentaren var denna: If you work and have kids, you need this! Ja. Jag kan till och med ta bort biten om kids. If you work, you need this. Case closed.

groomingbetyg5plus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s