4VOO

Koncentrerat anti-age serum

Recension av 4VOO überTECH Instant Lift Serum.

Då var det dags att få bort rynkorna och till min hjälp testar jag denna gång ett serum från 4VOO. Har du aldrig använt ett serum och undrar vad det är så ska produkten vara ett komplement till din dagliga hudvård. Oftast är innehållet koncentrerat och endast en liten mängd serum behövs. Jag har genom åren testat flera olika serum och en del har lovat lite väl mycket men det finns ett par som håller löftet. Gör denna det?

anti age serum för män

Vi börjar med ett stort plus för förpackningen som kombinerar funktion och design samt att doseringen är enkel och hygienisk. Det första som slår mig är den underbara doften som 4VOO´s produkter alltid har, den är så väldoftande så jag vill att den ska stanna kvar längre än vad den gör. Ett par droppar räcker för ansiktet och den sjunker snabbt in och lämnar ingen synlig hinna, men huden känns genast lite mjukare. Efter serum så smörjer jag med en bra fukt-lotion och ev ögonkräm. Ingredienserna i denna produkt är många och innehåller allt från vitaminer till collagen-stimulerande ämnen. Här har laboratoriet kommit fram med peptider som skall hämma testosteronets effekt på hudens åldrande, det vill säga sakta ner hudens åldrande.

Jag har nu efter över en månads tid med daglig användning börjat märka viss förändring i min hud då den behåller fukt bättre, känns mjukare och något piggare. Det jag inte märkt av är det som namnet antyder, en lyftande effekt på ansiktet, men jag har lite svårt att se hur detta skulle kunna funka förutom en kort stund om det stramade åt huden. Detta minus drar ner betyget ett snäpp men jag gillar 4VOO überTECH Instant Lift Serum och dess dryghet gör att priset, som är något högt, ändå når upp till en fyra.

testpilotsrecension

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s