skäggvård

Lilla julafton

Dan från vår Movember Crew recenserar Mustaschkampens mustaschkit.

Då var stunden kommen, sms:et som meddelade att jag hade att paket från Beardshop att hämta plingade i ajFånen. Med spänning hämtade jag ut det och snabbt som en avlöning tar slut öppnade jag det. Framför mig låg nu ett himmelrike för en mustaschnörd att dyka ner i. Lådan var ett helt kit med allt man behöver för att se snygg ut. dessutom går hela 125.- av köpeskillingen direkt till Prostatacancerförbundet, vill gör det än mer angeläget att köpa den. Visserligen går 5-10.- av priset på de lösa produkterna också direkt dit, men det här är ju suveränt, tänk att både bli snygg och kanske slippa Prostatacancer i framtiden tack vare det. Lådan i sig innehåller allt man behöver för en snygg mustasch, olja, mjukt vax, hårt vax, kam, sax och ett ”plektrum” att skrapa upp vaxet med.

mustaschkampens mustaschkit

Försändelsen innehöll en burk med ett ganska hårt vax som heter Brazils Moustache Wax, även den en svensktillverkad produkt, eftersom det så här till en början är näsan som får avgöra, doftar den onödigt mycket bivax, vilket inte alltid är så kul att ha under näsan, men är det ett bra vax kan man säkert leva med det, finns en svag antydan av citrus också, kanske jag ska tillägga.

Det andra vaxet var en gammal bekant, nämligen Sterns (Tyskland) Ungerska variant, länge det enda vax som gick att få tag på i Sverige. Funkar bra om man vill göra en Dali eller en Engelsk mustasch. Konstigt egentligen hur marknaden översvämmats med skägg och mustaschprodukter de senaste åren när det blivit mode med hår i ansiktet. Vad händer när modet ändras? Självklart innehöll lådan också en olja från The Bearded Man, också denna med en doft av sandelträ. Dessutom kom det med en blå mustaschpin att sätta i kavajslaget för att visa att man stödjer kampen mot manliga cancer, och så klart även uppmana andra att göra detsamma.

dan sederowski

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s