KONTROLLTORNET

Välkommen till vår nya testpilot Kristian!

testpilot

Nu är det dags att välkomna vår senaste tillskott till Testpiloternas recensionspanel – Kristian! Vi låter honom presentera sig själv:

Jag är sextioårig tvåbarnsfar som jobbat i bokbranschen i hela mitt yrkesverksamma liv tills för 10 år sedan då jag sadlade om och jobbar nu som IT-konsult. Är som så många andra intresserad av musik och gillar att gå på konserter och opera. Älskar konst, design och arkitektur, fotograferade mycket när jag var yngre.

Mode och snygga kläder har jag alltid tyckt varit kul och med åldern har jag nog skaffat mig en ”egen” stil efter att haft konstiga frisyrer, hårfärger och klädval i yngre år. Skägg har jag alltid haft, mer eller mindre- just nu har jag mer och stortrivs med det! Mån om att skägg och hår skall se välvårdat ut och använder produkter för både skägg, hår och ansikts/ hudvård.

Jag tycker väldigt mycket om Beard Brothers skäggprodukter då jag gillar dofterna (och de bra egenskaperna förstås). I arsenalen finns ju även Captain Fawcett, Bearded Chap, Beard Monkey, Percy Nobleman, Mariner Jack och mycket mer- översvämning i badrumsskåpet.

Hårprodukterna är framför allt Uppercut- både schampo och pomada och Layrite.
Jag har känslig hy och håller mig till oparfymerade och vårdande produkter för ansiktet, just nu är det Bulldogs produkter som fungerar bra.

Kategorier:KONTROLLTORNET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s