betyg 4

En fräsch och lättare dagkräm och en ansiktsrengöring som kommer få mig att rengöra ansiktet oftare.

Recension av Reuzel Refresh & Restore Solid Face Wash och Hydrating Face Moisturizer

Reuzel är ett spännande märke skapat av Rob och Leen, två män ur arbetarklassen, kära i skäggvård och grooming. Inspirerade av old school rock & roll och ”custom culture” skapade Rob och Leen en rad intressanta och innovativa barberar produkter och har även sin klassiska barbershop Schorem Barbier.

Tidigare har jag testat en del av Reuzel skäggvårdsprodukter, allt från skäggfoam som mjukar upp skägget till deras beard balms. Det var nu dags att testa deras nylanserade veganska produkter inom ansiktsvård ”BB Skincare” som är helt fria från sulfat.

Det första jag reagerar på är den anonyma och inte lika spännande designen som jag tidigare älskat hos reuzel. Visst kan den avskalade och neutrala designen kan tilltala mig till viss mån, men Reuzel har tidigare haft en kaxig och utmärkande logga på sina klassiska men ändå nytänkande förpackningar

Ansiktsrengöringen BB Clean & Fresh Solid Face Wash Stick är den som överraskar mig mest. Jag har periodvis köpt och försökt använde diverse cleansers men då de oftast är omständiga att applicera och uttorkande så har frekvent användning avtagit trots behov men här har vi nytänk. En cleanser liknande deostift som appliceras på torr hud och sedan tvättas av med ljummet vatten upplevs snabbt, smidig och uppfriskande.

Det första som slår mig är att huden känns ordentligt rengjord och fräsch utan att bli allt för torr likt andra produkter i samma kategori. Den gamla handbollsspelaren i mig tycker mig ana en doft som påminner om liniment kanske med en aning av aprikos. Äntligen en ansiktsrengöring som är tillräckligt enkel för att jag ska ha svårt att komma på ursäkter för att inte använda den.

.

Passande till denna cleanser och absolut på samma tema är hydrating face moisturizer som upplevs lätt. En tunn, fräsch och doftfri ansiktslotion som lite lätt återfuktar en normal till fet hy. Den absorberas bra av huden och lämnar en len och uppiggande känsla, men för mig som har en aning torr hy i ansiktet så känns dagkrämen lite för tunn.

Betyg Reuzel Refresh & Restore Solid Face Wash 4/5.
Betyg Reuzel Refresh & Restore Hydrating Face Moisturizer 3/5.

Inlägget är skrivet av Christian Ahlström
https://testpiloterna.wordpress.com/2020/06/02/detta-ar-vara-nya-testpiloter/

Kategorier:betyg 4, KONTROLLTORNET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s