betyg 5

Mr Bear Family Beard Brew Wildfire

Wildfire

Mr Bear Family är för undertecknad den stora favoriten bland alla skäggprodukter som finns på marknaden. Deras produkter är gjorda av naturliga ingredienser som är skonsam mot hud, hår och skägg och jag har hittills aldrig blivit besviken när jag har testat någon ny doft eller produkt.

 Wildfire Beard Brew har gjort ett gästspel tidigare och nu var det äntligen dags igen och det i en dubbelt så stor flaska jämför med tidigare. För mig som använder skäggolja dagligen så har storleken betydelse men det absolut bästa med flaskan är att den har en pump. Mycket smidigare att få önskad mängd jämfört med pipetten i de mindre flaskorna.

Doften beskrivs som en rökig doft av skogsbrand och visst känner man en tydlig rökighet tillsammans med doft av kåda.

Några droppar av Wildfire som masseras in i skägget och du får en känsla av att vara ett steg närmare en lägereld i naturen när du gör dig redo för en dag på kontoret – underbart!

Wildfire är återigen en Limited Edition så passa på innan den försvinner igen!

Nästan Glenn Hysén-klass och 6 getingar men jag får hålla mig till 5 av 5. Jag är såld som vanligt, frun älskar doften och ungarna är på att de också vill ha den. Kan inte bli annat än full pott då.

Recensionen är skriven av Andy Torgé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s