betyg 4

THE SCOTTISH FINE SOAPS COMPANY

Thistle & Black Pepper Face & Beard Soap

Första känslan när man ser förpackningen är att det är en väldigt fin och påkostad plåtlåda som jag nästan kunde slå vad om att den skulle börja rosta men ack så fel jag hade!

Istället för att lägga burken vid duschen så ställer jag den på hyllan som en inredningsdetalj bredvid mina andra produkter efter användning.

Verkligen annorlunda med en hårdtvål som skägg schampo men fungerar väldigt bra, fint lödder och en riktig renhetskänsla efteråt

Doften på denna tycker jag är svår att utgöra men vilken doft, maskulin, fräsch men samtidigt len.

Efter en tids användning så märker jag att den varar betydligt mycket längre än ett flytande schampo då man tar och gnider in tvålen i skägget tills man fått ett schysst lödder, alternativt så kan man löddra upp emellan händerna och sedan tvåla in skägget.

En mycket trevlig produkt som är väldigt dryg och en fantastisk doft. Denna kostar enbart 99kr och resterande i deras sortiment ligger på snarlik prisbild, jag själv kommer testa fler produkter ifrån ”The Scottish Fine Soaps”.

Nu när vi kommer till betyget så får det bli enbart en 4 av 5 på grund av att doften inte försvann relativt fort, försvann i stort sett lika snabbt som den kom, men och andra sidan så finns det också skäggolja i samma doft och skäggolja bör användas efter schampoonering.

Texten är skriven av testpilot Dennis Larsson.

Kategorier:betyg 4, KONTROLLTORNET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s